Shop Mobile More Submit  Join Login
Darkshines by thunderbulletz Darkshines by thunderbulletz
All images shown in my gallery are © Aura Heiskanen / thunderbullet(z) - You are NOT allowed to use any of my images anywhere or in any form without my written permission. Please respect my copyright, thank you.

I couldn't come up with any good names for this piece, so a random Muse song title it is haha! This was a really nice painting to do and I quite like the outcome as well. I don't know what you guys think, but for some reason these colours please my eyes. :)

I hope you enjoy this painting too and thanks for looking!

Info & Credits
- Wacom Bamboo Pen A6 and Photoshop CS3
- Original size 4056 x 3054 px with 38 layers
- About 10 hours
- Horse referenced from [link] by *venomxbaby
- Various textures for the background from ~Sirius-sdz
- Artwork © Aura Heiskanen / thunderbullet(z) 2012
Add a Comment:
 
:iconjoyalissa:
JoyAlissa Featured By Owner Jul 1, 2014   General Artist
ogh my good!! thats amazing!! it looks like a picture and not like a paninting!! wow!!
absolutly incredible !!
Reply
:iconsparklet-rayne:
Sparklet-Rayne Featured By Owner Feb 14, 2014  Hobbyist Traditional Artist
Great pose with amazing detail.
Reply
:iconmlifa:
MLIFA Featured By Owner Jan 12, 2014  Hobbyist General Artist
You are an amazing artist!
Reply
:iconwestie9:
Westie9 Featured By Owner Jul 25, 2013  Hobbyist General Artist
I love this horse
Reply
:iconterramoo:
Terramoo Featured By Owner May 5, 2013  Hobbyist General Artist
I love the contrast between the blue eyes and the brown and white coat, it really makes the eye pop!
Reply
:iconhorsestockphotos:
HorseStockPhotos Featured By Owner Jan 21, 2013
so gorgeous - your attention to detail is phenomenal!
Reply
:iconsomersetraven:
SomersetRaven Featured By Owner Nov 12, 2012  Hobbyist General Artist
As always brilliant work! So alive and real, I love the texture of the mane with all it's little flyaway hairs! :love:
Reply
:iconafuze:
Afuze Featured By Owner Nov 1, 2012  Student Traditional Artist
Pakko sanoa, hieno se on... Vaikka arvostaisinki enemmän traditionaalista maalausta, koska se on konkreettinen ja oikeasti kokonaan tehty (tekstuurejahan ei tehdä?) ja se on aidosti palkitsevaa. Piirrätkö missä määrin siis perinteisesti? (Koska mistä minä tiedän, jos ihmine julkasee vaan digiä mutta osaa maalata aivan yhtä hienoja kuvia myös "oikeasti".)
Ite en digihommeleista silleen tosiaan välitä kun niillä voi tehdä loputtomiin eli ne on monipuolisia ja periksiantavia, mut toisaalta vie älyttömästi tilaa koneelta ja se nyt ei vaan vetele traditionaalin päälle, eh. Näkemys tämäkin. Ehä mie edes tajua puoliakaan noista jutuista millä työ digitalistit kuvianne teette, ja olis kyllä ihan nastaa tajuta siitä iteki jotain. Toistaseks en kehtaa kylläkään koska, no, tradi on tradi ja arvostelen taidetta just tradina, koska digi on ns. helpompi tapa. Vaikka ei silti olekaan. Mut joo valopöytä korvataan layereillä, joita en edes osaa käyttää kunnolla (hei vasta tänä vuonna sain piirtiksen joka sekin on kaikkea muuta kuin Wacom). Tai sitte otan vaan kylmästi kynän ja luonnoskirjan ja raapustelen sinne mielikuvien pohjalta jotain. Tai yritän purkaa päästä tarinaideoita kuvallisesti.

Eöh, upea tämä on, mutta oon aika kriittine mitä tulee digitaalitaiteeseen ja siinä yhteydessä valokuvareffien ja zoomauksien ja pikselinviilausten suhteen. Ja just koska en oikeasti ole digipiirtäjä en osaa kommentoida kuvaa. Miun silmään se on pitkällä aikavälillä tehty yksityiskohtanen versio valokuvasta. Toisaalta kyllähän mallista piirtäminenki vaatii sellasta keskittymistä ja hermoja mitä itellä ei ole. Tod. helpompaa jos on tottunu digihommeleihin. Henkkoht tuntuu ruudulla pihertely liian tunkkaselta vaan. Ja en ihmettele että tosta on tekijä ylipä koska aikaa voi mennä ja näin. (Kyllä iteki varmaa pitäsin hyvin säilössä vastaavan oman, mutta empä ole tehny. Pikselit vaan voi yhtäkkiä hävitä mutta oikea paperi ei, hih.)

Millään pahalla en tätä selitä. Onhan se digikin taidetta omalla tavallaan, kuvallista, mutta pikselöityä. Se vaan ei näytä niin hyvältä paperilla (yleensä) tai seinällä kun ruudulla, joka kyllä on kaikilla aika erilaine, vastaavasti tradiartti on paras nähdä aina sellasenaan konkreettisesti, koska on kai yleistä että skanneri pilaa värit sun muut. Kaikessa on puolensa (ja miusta traditionaalinen kuvataide ja massahommat on parhaita).
Reply
:iconthunderbulletz:
thunderbulletz Featured By Owner Nov 1, 2012
Oho, pitkästä aikaa inboxiini ilmestyi eeppinen kommentti ja vielä suomeksi! Kiitän paljon siis kun vaivauduit kommentoimaan. Olen koko ikäni siis harrastanut piirtämistä ja väsäilin kuvia traditionaalisesti kunnes sain ensimmäisen Wacomini tammikuussa 2010. Olen siitä lähtien piirtänyt ja maalannut vain digitaalisesti koska satun vain itse pitämään siitä enemmän. Ymmärrän kyllä sen, ettei kaikki digitaiteesta pidä ja jotkut ei pidä sitä "oikeana" taiteena ollenkaan, mutta minulle on ihan sama vaikka jonkun mielestä digitaalinen väsäily on "liian helppoa" tai "laiskaa" tai mitä nyt vaan. En henkilökohtaisesti ota taidetta kovinkaan vakavasti, koska ei se ole minulle muuta kuin hauska ja rentouttava harrastus, ja teen sitä ennen kaikkea omaksi huvikseni vaikka tykkäänkin upitella töitäni muidenkin nähtäväksi.

Mutta joo. Kyllä mulle sillein uppoaa sekä traditionaalinen että digitaalinen taide, mutta traditionaalista en vaan itse enää harrasta koska se ei vaan tunnu hyvältä mulle. Ja koska siis en tosiaan ota koko piirtämis/maalaamistouhua mitenkään "tosissani" enkä halua siitä ammattia tai vastaavaa, niin en myöskään aseta itselleni mitään "vain tämä ja tämä on oikeaa ja parasta taidetta, muu on huijausta ja huonoa" -tyylin sääntöjä. On se ihan kiva jos joku sattuu anyway pitämään kuvistani mutta mulle pääasia on se, että nautin itse siitä mitä teen. :)
Reply
:iconafuze:
Afuze Featured By Owner Nov 1, 2012  Student Traditional Artist
Okhei. No tällänen erakkoeliö kun olen ni mietin tosiaan pääni palasiksi sitäkin mitä miellän taiteeksi ja missä muodossa. Ite vaan oon niitä traditionalisteja, ei sillä siis mitää ettäkö en pitäis digitaalista taiteena. On sekin taidetta mutta ite vaa oon enempi tradisti.
Ja just tuo mikä tuntuu millekin kenestäkin. Ja ehkö näkemyksein on tämä koska itele kuvataide on elämäntapa ja pääpainoni on realistisuuspainotteisessa traditionaalissa, jolla on sitä enemmän arvoa mitä vaikeampi tekniikka on ollu käytössä tai miten hartaasti kuvaa on työstetty tms mitälie. Voi kyllä olla etten edes tajua näitä selityksiä ku seuraavaks piirtelen. Piirtikseni kökköö joten luonnoskirjaan töhrin ja kiroan kyniä jotka sisältävät puristetun pigmentin puukapulan sisässä, eli siis puuvärejä. Onneks lyijytäytekynäin kans ei ole semmosta onkelmoo ennää.
Vaikea muuten uskoa noin rentoa asennetta taidetta kohtaan ku näkee millasta siu galleriassa on. No, itekää en tästä ammattia aio vaikka koulussa pääpaino sillä onkin. Kuvanveistoa tässä tavottelen ja nyt teen. Jollekki hevosmallarille olis kyllä hienoa päästä kylään.
Itehän hevosia piirtelen myös, tosin ne ei ole lähelläkään tuota tasoa mitä teikällä, ehkä koska oon piirtäny niitä liikaa ja pääpaino on yltiörealistinen jota en ilmeisesti sit koskaan saavuta. Meinaan liian itsekriittinen asenne.

Ite tungin tuossa joku aika sitte reilusti digijuttuja galleriaani, koska olihan se jännää ku kerranki voi kynän välitykselä piirtää niitä pikseleitä eikä tarvinnu tapella hiiren kanssa. Muuuuutta silti tavottelen että kehittyilen nimenomaan perinteisesti. :D Toistaseks piirtis on miula nyt lelu koska sen kaa on helpompi muokkia kuvia (digihommana se tuttu ja hyvä juttu) ja se vaan on vähemmän vakava vehe miun elämässä. "Oikeisiin" kyniin suhtaudun kyllä vakavammin koska niihin pitää ostaa osia, ne ite maksaa paljon ja kuluu ja kaikkea, sama paperien kanssa. Hyvät luonnoskirjat on niin ihania et tekis miel ostaa kauppa tyhjäks mut mitä niillä sitten tekee on eri homma. Ei kehtais tuhlaillakaan...

No miun galleriassa on läjäkaupalla sekä digiä että tradia, jos kiinnostaa, kommentointi on toivottua Ja kritiikkikin jossain määrin, kattoo vaikka realistisia juttuja. Ite ainaki teikäläisen kuvia kattelin sillä simmulla et tuo kyllä ainaki ottaa selvää siitä mitä piirtää.
Musiikkimakuki on aika jännä, mie jopa tunnistin joitain.
Reply
:iconzsofiagyuker:
ZsofiaGyuker Featured By Owner Oct 31, 2012
It's breathtaking! :faint:
Reply
:iconavriljewel:
AvrilJewel Featured By Owner Jul 12, 2012  Hobbyist General Artist
When I first looked at this, I thought "Oh, pretty horse", thinking it is photography. A few seconds later I saw that it is digital art, and my eyes literally popped out of my head. It's beautiful! :heart:
Reply
:iconthunderbulletz:
thunderbulletz Featured By Owner Jul 13, 2012
Aww thank you so very much! :aww:
Reply
:iconavriljewel:
AvrilJewel Featured By Owner Jul 13, 2012  Hobbyist General Artist
Your Welcome :D
Reply
:iconthe-redowl:
the-redowl Featured By Owner Jul 10, 2012
This is stunning! I love his thick crinkly mane-there is so much texture in here! :love:
Reply
:iconthunderbulletz:
thunderbulletz Featured By Owner Jul 12, 2012
Thanks very much! :)
Reply
:iconthe-redowl:
the-redowl Featured By Owner Jul 24, 2012
You're welcome! :heart:
Reply
:iconexotizc:
Exotizc Featured By Owner Jul 8, 2012
Fantastic, as always ;)
Reply
:iconthunderbulletz:
thunderbulletz Featured By Owner Jul 8, 2012
Thanks very much! :)
Reply
:iconhappypineapple96:
HappyPineapple96 Featured By Owner Jul 6, 2012  Hobbyist Photographer
Wow. Just WOW.
Reply
:iconthunderbulletz:
thunderbulletz Featured By Owner Jul 7, 2012
Thank you!
Reply
:iconhappypineapple96:
HappyPineapple96 Featured By Owner Jul 7, 2012  Hobbyist Photographer
Welcome :)
Reply
:iconjustabitsilly:
JustaBitSilly Featured By Owner Jul 5, 2012  Hobbyist
omg ! soo real I love it!
Reply
:iconthunderbulletz:
thunderbulletz Featured By Owner Jul 5, 2012
Thanks a lot!
Reply
:iconjustabitsilly:
JustaBitSilly Featured By Owner Jul 5, 2012  Hobbyist
you're welcome
Reply
:iconxxbattlelionessxx:
XxBattleLionessxX Featured By Owner Jul 5, 2012
It shouldn't be possible for anyone to be able to draw as phenomenally as you!!!! Seriously, you are just incredible!! I love all your art so much!
Reply
:iconthunderbulletz:
thunderbulletz Featured By Owner Jul 5, 2012
Oh wow, thank you so very much for your kind words! :)
Reply
:iconxxbattlelionessxx:
XxBattleLionessxX Featured By Owner Jul 5, 2012
You're very very welcome! :)
Reply
:iconhennap:
hennap Featured By Owner Jul 3, 2012  Hobbyist Digital Artist
:omfg: thats amazing, lovely colors and markings:aww: :heart:
Reply
:iconthunderbulletz:
thunderbulletz Featured By Owner Jul 3, 2012
Thank you very much!
Reply
:iconhennap:
hennap Featured By Owner Jul 5, 2012  Hobbyist Digital Artist
You're most welcome :)
Reply
:iconcrimson-mane:
Crimson-Mane Featured By Owner Jul 2, 2012  Hobbyist Digital Artist
Mmm blue eyes! Super pretty and the detail here is heavenly to gaze upon. :heart:
Reply
:iconthunderbulletz:
thunderbulletz Featured By Owner Jul 2, 2012
Thank you very much, I'm glad to hear you like it! :)
Reply
:iconbluekangaroo007:
BlueKangaroo007 Featured By Owner Jul 2, 2012  Hobbyist General Artist
I still can't believe that this isn't a photograph O_O
Reply
:iconthunderbulletz:
thunderbulletz Featured By Owner Jul 2, 2012
Haha believe me, it's just a painting! Thanks a lot! :D
Reply
:iconbluekangaroo007:
BlueKangaroo007 Featured By Owner Jul 5, 2012  Hobbyist General Artist
Are you sure?! It is amazing! Everytime I look at this piece of art I have to check it again just to be sure it isn't a photo... But it still looks like one to me :D
Reply
:iconthunderbulletz:
thunderbulletz Featured By Owner Jul 5, 2012
Hahah yep, I'm 100% sure! Thanks so much once more! :D
Reply
:iconbluekangaroo007:
BlueKangaroo007 Featured By Owner Jul 9, 2012  Hobbyist General Artist
No problem :heart:
Reply
:iconanimalartkingdom:
AnimalArtKingdom Featured By Owner Jul 2, 2012  Hobbyist General Artist
The contrast looks amazing in this! The bright colours of the horse look great against the dark background
Reply
:iconthunderbulletz:
thunderbulletz Featured By Owner Jul 2, 2012
Thank you very much, I'm glad to hear you think so!
Reply
:iconlavincelara:
LavinceLara Featured By Owner Jul 2, 2012
Toi silmä on aiva uskomaton. Muuteski
oot ain saanu töistäs tosi realistisen
tuntusii.
Reply
:iconthunderbulletz:
thunderbulletz Featured By Owner Jul 2, 2012
Kiitän kovasti! :)
Reply
:iconlavincelara:
LavinceLara Featured By Owner Jul 3, 2012
Oles hyvä :heart:
Reply
:iconczadra:
czadra Featured By Owner Jul 2, 2012
I love it! :heart:
Reply
:iconthunderbulletz:
thunderbulletz Featured By Owner Jul 2, 2012
Thanks a lot!
Reply
:iconiagal:
Iagal Featured By Owner Jul 2, 2012
Great job!
Reply
:iconthunderbulletz:
thunderbulletz Featured By Owner Jul 2, 2012
Thank you!
Reply
:iconiagal:
Iagal Featured By Owner Jul 3, 2012
No problem! c:
Reply
:iconamandadrage:
AmandaDrage Featured By Owner Jul 2, 2012
fuzzy manes :3
I swear these get more and more real. Loving that hairy coat. :)
Reply
:iconthunderbulletz:
thunderbulletz Featured By Owner Jul 2, 2012
Hehe thank you so very much! :aww:
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
July 1, 2012
Image Size
1.1 MB
Resolution
1000×719
Submitted with
Sta.sh
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
6,035 (1 today)
Favourites
421 (who?)
Comments
77
×